تحولات منطقه

سخنگوی وزارت امور خارجه امروز پنجشنبه ۱۳ فروردین با اشاره به جنایت جنگی-تروریستی آمریکا در حمله به ورزشگاه شهر لامرد استان فارس در شبکه ایکس نوشت: «این یک جنایj جنگی شنیع و نفرت‌انگیز است.»

سخنگوی وزارت خارجه خطاب به مقام‌های آمریکایی: این پرچانگی از هراس شنیدن صدای وجدانتان است!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«اسماعیل بقائی» در این‌باره نوشت: نوع جدیدی از موشک بالستیک آمریکا (PrSM) که به عنوان استفاده آزمایشی، برای اولین بار در حمله به ورزشگاهی در شهر لامرد فارس در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ تست شد، بالای هدف منفجر شده و هزاران ترکش (گلوله‌های تنگستن) پخش می‌کند تا تلفات انسانی را به حداکثر برساند.»

سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به اینکه «در اثر این جنایت حداقل ۲۱ ورزشکار نوجوان دختر و پسر به شهادت رسیدند»، گفت: این یک جنایت جنگی شنیع و نفرت‌انگیز است. به قول «غاده السمان» شاعر سوری: «پرچانگی می کنند و یک لحظه، دم فرو نمی بندند، شاید این پرچانگی بی‌پایان، از هراس شنیدن صدای وجدان؛ خودشان است!»

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha